Het proces

Zoals gezegt wordt er alles aan gedaan om het product aan uw wensen te laten voldoen. Hiervoor zijn goede communicatie en afspraken belangrijk. Voordat er aan de bouw begonnen wordt vind er dus eerst overleg plaats.

 

 

De eerste stap is het ontwerp. Heeft u een eigen ontwerp, of wilt u een bestaand ontwerp uitzoeken. Bij een eigen ontwerp wordt uiteraard gekeken of het binnen de mogelijkheden past en tezamen zal er een definitief ontwerp opgemaakt worden.

 

De tweede stap is het opnemen van de maten. U heeft immers niets aan een hekwerk dat uitsteekt, of te kort is. Wij zullen op locatie de maten opnemen en tezamen met het ontwerp volgt een definitief plan.
 
  Voor de volgende stappen hoeft u weinig te doen. Het hek wordt gemaakt in de werkplaats en gaat vervolgens naar Dejo metaal Wolvega voor galvanisatie of poedercoating. Dit kan soms enkele weken duren, Wij zijn immers niet de enige klant van dit bedrijf. Mogelijke zuilen worden gemetseld en vervolgens wordt het herkwerk op locatie geïnstalleerd.