Het product

Duurzaamheid en kwaliteit, daar draait het om bij Zwiers Sierhekwerken. De producten zijn van staal en worden gegalvaniseerd of gepoedercoat bij Dejo metaal Wolvega. Dit om roesten te voorkomen. Voor bevestiging en afwerking worden roestvrijstalen componenten gebruikt. Denk hier bij aan moeren, bouten, scharnieren en dergelijke. U koopt immers geen hek voor een maand, u koopt een hek voor de rest van uw leven.

Sierhekwerk
Een hek om de voortuin of om heel het landgoed, het kan allemaal. Hoog of laag simpel of ingewikkeld, wij maken het voor u. Een patroon uitzoeken is prima, maar een eigen ontwerp wordt ook voor u gemaakt. Kortom, een hek wat bij u past!

Poorten
Een poort om de oprit af te sluiten? Ook dit is geen probleem. Wij maken een poort voor u op maat en ook hier geld: Zowel eigen als bestaand ontwerp wordt voor u gemaakt. Stenen zuilen, verlichting, ingebouwde brievenbus. Niets is te gek!

Automatische poorten
Naast de gewone poort maken we ook automatische poorten, al dan niet te bedienen met een afstandbediening. Voor deze automatische poorten geld natuurlijk hetzelde als de gewone poorten.

Metselwerk
Reeds bij de poorten genoemd zijn de zuilen. U moet immers uw poort ergens aan bevestigen. Zwiers sierhekwerken zorgt voor zuilen op maat. Eigen ontwerp of een bestaand ontwerp, een muur of enkel een zuil.

Balkonhekwerken
Het zijn niet alleen maar tuinen waar een herkwerk omheen kan, ook een balkon behoort tot de mogelijkheden. Het hetwerk wordt passend gemaakt om het balkon en zal door middel van rvs componenten bevestigt worden.

Heeft u verdere vragen, of zoekt u nog wat anders, dan kunt u altijd contact opnemen. U vind de contactgegevens op de contactpagina.